«Weekend Baltic» trešā diena - uzstājas «Rudimental», Alan Walker un citi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas valstīs lielākā deju mūzikas festivāla «Weekend Festival Baltic» trešajā dienā uz skatuves kāpa «Rudimental», Alan Walker, Alex Wave un daudz citas starptautiski pazīstamas zvaigznes. Salīdzinot ar pasākuma otro dienu, trešajā bija vairāk apmeklētāju.

Sarunā ar TVNET kāds igaunis pret šā gada pasākumu bija visai skeptisks, norādot, ka pērn pasākums gan organizēšanas, gan laikapstākļu ziņā bija labāks.

Vienlaikus, līdzīgi kā iepriekšējās dienās, telšu pilsētiņā valdīja jautrība. Pilsētiņā bija sastopami daudzi jaunieši no Latvijas, dažiem no tiem līdzi bija arī no kartona veidots cilvēka tēls ar kāda jaunieša fotogrāfiju. Viņi atzina, ka tas izveidots par godu draugam, kurš uz festivālu netika.

Vairākām ļaužu grupām bija līdzi paņemtas mūzikas atskaņošanas iekārtas, kuras izmantot, lai baudītu mūziku arī ārpus festivāla norises laikiem.

Arī pēdējā festivāla dienā rindas pie ieejām bija krietni mazākas nekā pasākuma pirmajā dienā. TVNET festivāla dienā arī novēroja vairākus kautiņus, kurā iekarsušākie apmeklētāji strīdus acīmredzami izvēlējas nokārtot ar dūru palīdzību. Tai pat laikā konfliktsituācijas tika samērā ātri atrisinātas ar kārtības sargu iejaukšanos.

Daudzi «Weekend Baltic» apmeklētāji iegādājās arī norises vietā pieejamos gaismas stienīšus, t - kreklus un citas preces. Tāpat uz vietas daudzi cilvēki izvēlējās nobaudīt tur pieejamos ēdienus, kā arī atspirdzinājumus un izmantoja tur pieejamās atrakcijas.

Festivālā uzstājās tādi deju mūzikas grandi kā Tiesto, Afrojack, Dmitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, kā arī Avicii, kuram šī bija pirmā, bet diemžēl arī pēdējā uzstāšanās Baltijā, jo mākslinieks ir nolēmis beigt savu skatuves mākslinieka karjeru un turpināt nodarboties ar mūzikas producēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu