Spītējot lietum - «Weekend Baltic» otrā diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Tērpušies lietus mēteļos, spītējot lietum, Baltijas valstīs lielākā deju mūzikas festivāla «Weekend Festival Baltic» apmeklētāji turpina baudīt koncertus Pērnavā, novēroja TVNET.

Festivālā otrajā dienā rindas un drūzmēšanās pie telšu pilsētiņas teju nebija, vien brīžos, kad ierodas vairāk apmeklētāju ar somām, kurus festivāla darbinieki rūpīgi pārbauda - festivāla telšu pilsētiņā nav iespējams ienest stikla pudeles, skārda bundžas, tāpēc «naskākie ballētāji» pirms ieejas grādīgos pārlej plastmasas pudelēs.

Telšu pilsētiņā arī pieejama duša - pieci eiro par vienu cilvēku.

Festivāla norises vietā, neskatoties uz to, ka atsevišķi cilvēki sociālajos tīklos pauduši, ka biļetes uz pasākumu ir visai dārgas, alus pieejams visai demokrātiskās cenās, nedaudz dārgāk, kā kādā no Vecrīgas krogiem - 3,5 eiro.

Tiesa, festivāla pirmajā dienā pie bāriem bija liela drūzmēšanās, attapīgākie festivāla apmeklētāji, kuri nevēlējās stāvēt rindā, taču vēlējās iedzert - par alu bija gatavi piedāvāt pat desmit eiro.

Festivāla apmeklētāji manāmi arī Pērnavā, ļaudis dodas paēst, iepirkties, apskatīt pilsētu, tāpēc arī veikalos apmeklētāju esot vairāk nekā parasti, TVNET sacīja kāda pārdevēja.

Visticamāk, samērā nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ apmeklētāju festivāla norises vietā ir nedaudz mazāk nekā gadu iepriekš. Šodien pie galvenās ieejas festivāla norises vietā rindas bija daudz mazākas nekā dienu iepriekš. Līdzīgi kā citos pasākumos arī šajā redzami cilvēki, kuri tērpušies visai ekstravagantos tērpos.

Festivālā uzstāsies tādi deju mūzikas grandi kā - Tiesto, Afrojack, Dmitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, kā arī Avicii, kuram šī būs pirmā, bet diemžēl arī pēdējā uzstāšanās Baltijā, jo mākslinieks ir nolēmis izbeigt savu skatuves mākslinieka karjeru un turpināt nodarboties ar mūzikas producēšanu.

CAKED ??? ✊ #weekendbaltic #steveaoki . Photo by @sohairytits

A photo posted by Weekend Festival Baltic (@weekendbaltic) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu