Drūzmēšanas un rindas - «Weekend Baltic» sācies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ceturtdien sācies Baltijas valstīs lielākais deju mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic», kur uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 80 mākslinieku no visas pasaules, vienlaikus festivāla apmeklētājiem jāsaskarās ar garām rindām, drūzmēšanos, novēroja TVNET.

TVNET novēroja, ka ļoti garas rindas vērojamas gan pie kempinga ieejas vietām, gan pie ieejas pašā festivālā. Cilvēki par noteikto kārtību arī pauž neapmierinātību. Pie galvenās ieejas vairākas meitenes norādīja - tika samaksāts krietns naudas «žūksnis», taču ieeja festivālā tiek gaidīta vairāki desmiti minūšu, taču pie iešanas festivālā teritorijā tā arī vēl nav tikušas.

Pa ceļam no Latvijas uz robežas ar Igauniju festivāla apmeklētājiem, gan vienkāršiem Igaunijas ciemiņiem, bija jāsaskarās arī ar dažām neērtībām - tika lūgts uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, kā arī vairāki autobusi, privātie transporta līdzekļi tika pārbaudīti ar suņiem - vai nav līdzi kādas aizliegtas vielas.

Arī ieeja pie skatuvēm bija aizkavējusies laiciņu pirms plānota - plkst.17.30.

Rinda pie ieejas festivālā
Rinda pie ieejas festivālā Foto: TVNET

Festivālā uzstāsies tādi deju mūzikas grandi kā - Tiesto, Afrojack, Dmitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, kā arī Avicii, kuram šī būs pirmā, bet diemžēl arī pēdējā uzstāšanās Baltijā, jo mākslinieks ir nolēmis izbeigt savu skatuves mākslinieka karjeru un turpināt nodarboties ar mūzikas producēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu