Reperis Tyga Kailijai Dženerei ir parādā divus miljonus dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne jau vairākus mēnešus nav kopā ar reperi Tyga. Astoņpadsmit gadus vecā sieviete atklājusi, ka mūziķis viņai ir parādā divus miljonus dolāru.

Reperis Tyga pēdējās nedēļas nebeidz vien «zīmēties» pasākumos jaunas modeles sabiedrībā, kuru nu dēvē par savu sievieti, Kailijas Dženeres pacietības mēris ir pilns, un viņa atklājusi, ka reperis viņai ir parādā paprāvu naudas summu.

Dženere attiecībās jutusies kā naudas maks, jo pelnījusi daudz vairāk par mūziķi un segusi visus savus, kā arī viņa rēķinus, un vēl aizdevusi māksliniekam naudu.

Kailija repera parādu atklāja portālā «Twitter», šāds ieraksts veikts, lai pasargātu citas veiksmīgas sievietes no saiešanās ar reperi.

Tā kā pavisam nesen Kailija no zīmola «Puma» saņēma 10 miljonus par piedalīšanos viņu reklāmas akcijā, nauda viņai nav vajadzīga, bet jušanās kā sievietei gan.

To jaunajai zvaigznei nodrošina viņas tagadējais mīļotais, reperis PartyNextDoor, kurš neslēpj, ka nav miljonārs un tāpēc izklaidē Kailiju atbilstoši sava paša nopelnītajai naudai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu