TV Ziemassvētkos - filmas, koncerti, dievkalpojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LTV

Dzīvē gadās visādi, un arī Ziemassvētku vakaru var nākties pavadīt mājās. Tādēļ gan LTV, gan LNT, gan TV3 šim vakaram sarūpējušas īpašu svētku programmu - koncertus, filmas un dievkalpojumus.

LNT

24.decembrī plkst. 18 varēs noskatīties koncertu «Tev tuvumā», kurā izskanēs Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Emīla Dārziņa un citu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmas. Akustiskās mūzikas pavadījumā tās izpildīs Artūrs Skrastiņš, Ieva Kerēvica un grupa «Putnu balle».

23.decembrī plkst.20.40 LNT ēterā – «Jautrās pleznas». Antarktika ir imperatorpingvīnu dzimtene, un tur paiet arī Murmuļa ikdiena. Tāpat kā citi pingvīnēni, arī viņš mēģina atrast savu dziesmu, ko izdziedāt no visas sirds, taču Murmulim nav balss. Viņš ir noskumis un ar mieru padoties, bet tad atklājas, ka Murmulim piemīt kāds cits talants – viņš ir fantastisks dejotājs!

25.decembrī LNT varēs noskatīties filmu "Harijs Poters un Uguns biķeris"
25.decembrī LNT varēs noskatīties filmu "Harijs Poters un Uguns biķeris" Foto: Publicitātes foto /LNT

24. decembrī plkst.14 – LNT ēterā televīzijas pirmizrāde dramatiskajam, cilvēciskajam un bezgala iedvesmojošajam stāstam par ticības spēku – «Kristus dzimšana».

Plkst.20.40 televīzijas pirmizrāde lieliskajai ģimenes piedzīvojumu filmai «Brīnumu veikals». Šis veikals ir īpašs, jo tajā katra rotaļlieta patiesībā ir dzīva! Tikai, lai to ieraudzītu, ir jānotic brīnumam...

25.decembrī plkst. 17 fantastiskā piedzīvojumu filma «Harijs Poters un Uguns biķeris», bet plkst. 20.20pirmizrāde fantastikas filmai «Supermens atgriežas».

26.decembrī plkst. 20.40 – pirmizrāde ģimenes filmai «Bērni bez pavadoņa». Ziemassvētku vakarā pieci bērni ir «iestrēguši» lidostā bez vecākiem. Tomēr viņi nedomā skumt un pierāda, ka svētku svinēšanas vieta ir otršķirīgs faktors, lai tie izdotos...

Kadrs no filmas "Dzīve rožainā gaismā"
Kadrs no filmas "Dzīve rožainā gaismā" Foto: Publicitātes foto / LNT

Plkst. 22.20 – pirmizrāde unikālai biogrāfiskai drāmai par leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas dzīvi «Dzīve rožainā gaismā». Titullomā iejutusies aktrise Mariona Kotijāra, viņai līdzās - Žerārs Depardjē.


TV3

Visu svētku dienu laikā tiks rādītas lieliskas filmas un animācijas lielajiem uz mazajiem, piemēram, «Ziemassvētki Bostonā», «Ziemassvētki Madagaskarā», «Santa Klauss», «Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus» un daudzas citas.

24.decembra vakarā īpaša muzikāla dāvana būs «Koru karu» Ziemassvētku lielkoncerts - tā solās būt neatņemama svētku sastāvdaļa.

24.decembra vakarā TV3 piedāvās "Koru karu lielkoncertu", kas pirms diviem gadiem notika "Arēnā Rīga"
24.decembra vakarā TV3 piedāvās "Koru karu lielkoncertu", kas pirms diviem gadiem notika "Arēnā Rīga" Foto: TVNET

Lai uzzinātu, kā Anglijā veicas cilvēkiem, kas pirms gada devās laimes meklējumos, TV3 Ziņu žurnālisti Linda Bagone, Dāvis Valdnieks un Jānis Zvērs brauca ciemos. Mājup pārvesti stāsti, kas savīsies dokumentālajā filmā «Lielā aizbraukšana. Ziemassvētki», kas būs skatāma 24.decembrī plkst. 20.20.

25.decembra vakarā jau astoto gadu svinīgajā «Latvijas lepnuma» ceremonijā tiks godināti cilvēki, kas ar savu rīcību pasaulē vairo ticību labajam un gaišajam.


LTV

24.decembra vakarā LTV1 skatītājiem piedāvās izcilu muzikālu baudījumu: pasaulslavenā tenora Andrea Bočelli koncertu Ņujorkas Centrālparkā, kas izskanēja šā gada 15.septembrī. Kopā ar Bočelli koncertā uzstājās arī īpašie viesi - Selīna Diona, Tonijs Benets un Braiens Terfels. Muzikālo pavadījumu atskaņoja viens no labākajiem simfoniskajiem orķestriem pasaulē - Ņujorkas filharmoniķi, pie diriģenta pults - Alans Gilbērs.

Koncertā skanēja gan pasaulslaveni operu fragmenti, gan citi populāri darbi, ieskaitot «O Sole Mio», «Volare», «New York, New York», «Amazing Grace». Skanēja arī pasaulslavenais hits «Time to say Goodbay», kas, savulaik dziedāts duetā ar Sāru Braitmenu, Bočelli uznesa starptautiskas slavas augstumos.

25.decembrī plkst. 21.15 LTV1 tradicionāli pārraidīs arī koncertu «Nāc līdzās Ziemassvētkos!», kurā piedalās bērni ar īpašām vajadzībām kopā ar sabiedrībā pazīstamiem un iemīļotiem profesionāliem skatuves māksliniekiem.

25.decembrī LTV piedāvās dziedātājas Lindas Leen koncertu "Ziemasskaņas"
25.decembrī LTV piedāvās dziedātājas Lindas Leen koncertu "Ziemasskaņas" Foto: Publicitātes foto / LTV

25.decembrī plkst. 00.15 - Lindas Leen koncerts «Ziemasskaņas»: dziesmas no Lindas Leen Ziemassvētku albuma «Ziemasskaņas» un skaistākās melodijas no mūzikla «Mūzikas skaņas». Koncerta īpašais viesis - Renārs Kaupers.

24.decembrī plkst.18.15 LTV1 rādīs Ziemassvētku dievkalpojumu tiešraidē no Doma baznīcas, plkst.19.50 ēterā būs kristīgo konfesiju bīskapu apsveikumi Ziemassvētkos, bet plkst.23 - tiešraidē no Vatikāna varēs vērot Ganu Sv. Misi.

25.decembrī plkst.13 LTV1 ēterā būs pārraide no Vatikāna - «Urbi et Orbi» (Romas pāvesta uzruna Ziemassvētkos).

Kadrs no animācijas filmas "Petsons un Finduss"
Kadrs no animācijas filmas "Petsons un Finduss" Foto: Publicitātes foto / LTV

24. decembrī plkst.7.40 – animācijas filma «Petsons un Finduss. Ziemasstāsti», plkst.9.30 - animācijas komēdija «Volless un Gromits. Nepareizajās biksēs»; plkst.12.15 - animācijas filma «Mēnesslācis un viņa draugi», savukārt plkst.13.35 sāksies pasaku filma «Sniega māte».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu