"Prāta Vētrai" jauns DVD (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BrainStorm Records Company 1. decembrī laiž klajā grupas "Prāta Vētra" DVD ierakstu no šīs vasaras tūres "Tur kaut kam ir jābūt" noslēguma koncerta Mežaparkā, Rīgā.

Koncerttūre "Tur kaut kam ir jābūt" pārspēja visus līdzšinējos rekordus, kopumā 5 koncertos Latvijas pilsētās pulcējot vairāk nekā 80 000 apmeklētāju. Noslēguma koncertu Mežaparkā noskatījās 45 000 skatītāji. Tūre iegājusi Latvijas vēsturē arī ar pirmo reizi šāda mēroga koncertā izmantoto apaļo skatuvi, kas skatāma no 360 grādu leņķa.

DVD koncertierakstā iekļautas arī īpašo viesu – Gustavo, grupas Bi2, gg choir un Vairas Vīķes–Freibergas uzstāšanās.

Jau 27. novembrī TV kanālos pirmizrādi piedzīvoja videoklips no jaunā DVD – dziesma "Bronza", kuru izpilda "Prāta Vētra" kopā ar Gustavo.

DVD režisors ir grupas bundzinieks Kaspars Roga, filmēšanā tika izmantotas 22 kameras, video materiāla sagatavošanā veikta ievērojama montāža un pēcapstrāde. DVD skaņas formāts ir Dolby digital 5.1, PCM STEREO, kā arī pieejami subtitri angļu valodā. Ieraksta kopējais laiks ~150 min.

Kaspars Roga: "Šis DVD ir labākais, kas līdz šim "Prāta Vētrai" ir bijis."

Visos "Rimi" veikalos DVD iespējams iegādāties par īpaši draudzīgu cenu – LVL 10.49.

No 1. līdz 7. decembrim "Teātra bāra restorānā” (Lāčplēša ielā 25) aplūkojama koncerttūres fotogrāfiju izstāde.

Šobrīd grupa studijā turpina veidot albuma angļu un krievu versijas – albuma izdošana un koncerttūre Eiropā un Krievijā plānota nākamajā gadā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu