Janvārī Tukumā notiks ģitāristu festivāls (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tukumā 30.janvārī notiks Latvijas ģitāristu festivāls "Tukuma pagale - 2010", uzzināja Tukuma novada domē.

Visas dienas garumā pilsētā norisināsies dažādi ar ģitārspēli saistīti notikumi.

Plkst.10.30 notiks Tukuma ģitāristu koncerts Tukuma kultūras namā, plkst.11 - Talsu novada Bērnu un jauniešu centra ģitārspēles studijas "N" koncerts Tukuma novada domes zālē, plkst.12 - klasiskās ģitāras dueta koncerts Tukuma bibliotēkā, bet plkst.13 - brīvā skatuve kopā ar grupas "Flex - A - Ton" ģitāristu Aivaru Vaišļu Tukuma kultūras namā.

Visu dienu interesenti varēs apmeklēt ģitārspēles meistarklases Tukuma kultūras namā. Klasiskās ģitāras spēles noslēpumos dalīsies Modris Baumanis, kopā ar Kasparu Zemīti varēs spēlēt elektrisko un akustisko ģitāru, bet ar Zigmundu Žukovski - basa ģitāru.

Savukārt par mūzikas menedžmentu un producēšanu stāstīs Aivars Hermanis.

Plkst.18 kultūras namā uzstāsies grupa "Flex - A - Ton", bet plkst.19 - festivāla noslēgumā - grupa "Leģions", kurā apvienojušies bijušie "Līvu" dalībnieki Aivars Brīze, Tomass Kleins, Vilnis Krieviņš, un klāt pieaicinātie Eduards Glotovs ("Remix") un Juris Kristons (Igo grupa).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu