Ķīpsalā notiks tradicionālie Ziemassvētku koncerti

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemassvētkos, 25. un 26. decembrī, Ķīpsalas hallē notiks tradicionālie Rīgas Ziemassvētku koncerti, informēja izstāžu rīkotājsabiedrība "BT1".

Ikviens mūzikas cienītājs ģimenes un draugu lokā aicināts izbaudīt sirsnīgu Ziemassvētku mūzikas programmu lielisku mūziķu izpildījumā. Ķīpsalā būs piparkūku un kanēļa smarža, piparkūku izstāde un draugu sarunas.

Koncertā piedalīsies lieliski solisti - mūziklu zvaigzne, pašlaik vēl Londonā studējošais Juris Vizbulis, viesis no Lielbritānijas - Pauls Putniņš (bass), Latvijas Nacionālās operas solisti Liene Kinča (soprāns) un Viesturs Jansons (tenors), "Kremerata Baltica" pirmā vijole Eva Bindere, kā arī pasaules atzinību guvušais Rīgas Doma zēnu koris diriģenta Andra Pogas vadībā.

Līdzās iemīļotajiem solistiem koncertā piedalīsies par "brīnumbērnu ar zelta balsi" dēvētā Amanda Bašmakova (vokāls) un jaunais, talantīgais mūziķis Daumants Kalniņš (vokāls), profesionālais pūtēju orķestris "Rīga", kamerorķestris "Konsonanse" un arī starptautisku atzinību guvušais "Swedbank" jauktais koris.

Koncerta režisors būs Uģis Brikmanis, mākslinieciskā vadītāja - Ilona Breģe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu