Izrādes darbinieki cieš auto negadījumā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izrādes "Kailie brieži" ansambļa dalībnieki – tehniskie darbinieki – otrdien ceļā uz Liepāju, kur bija paredzēta viesizrāde, cietuši satiksmes negadījumā, apstiprināja starptautiskās kompānijas "Domino teātris" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Slikto laika apstākļu un nenotīrītās šosejas dēļ uz Rīgas–Liepājas šosejas avarējis mikroautobuss, kurā bijuši izrādes tehniskie darbinieki.

Visi mikroautobusa pasažieri nogādāti slimnīcā. Diviem nav konstatēti savainojumi, bet viens vīrietis negadījumā guvis vidēji smagas traumas un atrodas slimnīcā, norādīja Rutkovska.

Negadījuma dēļ otrdienas vakarā Liepājas Latviešu biedrības namā paredzētā izrāde "Kailie brieži" tika atcelta. Tā pārcelta uz 16.janvāri. Iegādātās biļetes ir derīgas, taču tie, kas janvārī nevarēs apmeklēt izrādi, biļetes var nodot atpakaļ kasē.

Izrādē "Kailie brieži" darbojas vairāki populāri cilvēki – Lauris Reiniks, Agris Daņiļevičs, Roberto Meloni, Jānis Jarāns, Jānis Vimba, Artūrs Krūzkops un Aleksandra Kurusova.

Izrādes režisors ir Oļegs Šapošņikovs, bet horeogrāfs – Agris Daņiļevičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu