Izsludināts konkurss jauno grupu dalībai festivālā "Fonofest 2011"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izsludināts konkurss jauno grupu dalībai festivālā "Fonofest 2011", informēja mūzikas kluba "Fonoklubs" pārstāvis Jānis Sildniks.

Šādu iespēju "Fonoklubs" konkursa uzvarētājiem piedāvā jau trešo gadu pēc kārtas.

"Fonofest" no 8.jūlija līdz 9.jūlijam Cēsu rajona "Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Katru gadu festivāls pulcē vairākus desmitus grupu gan no Latvijas, gan tālākām valstīm, sniedzot iespēju pavisam jaunām muzikālajām apvienībām koncertēt līdzās jau pieredzes bagātiem un populāriem mūziķiem.

Lai pieteiktos konkursam, uz e-pastu "konkurss@fonoklubs.lv" jānosūta īsa grupas biogrāfija, foto, kā arī mājaslapa, kurā ir iespējams noklausīties kādu no grupas skaņdarbiem.

Ierakstā tiks vērtēts saturs, nevis kvalitāte, tāpēc der arī koncertu ieraksti. Kopumā konkursa gaitā norisināsies četri koncerti - trīs atlases kārtas un fināls. Grupas vērtēs festivāla un kluba pārstāvēta žūrija, kā arī skatītāji.

Iepriekšējos gados konkursa uzvaras laurus plūca un uz festivāla galvenās skatuves kāpa tādas grupas kā "XXX" un "The Blackout".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu