"Cīņas klubā" - trīs jaunkundzes pret "Karavīriņiem"! (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties televīzijas šova "Cīņas klubs" noslēgumam, daudzi slaveni mūziķi arvien rūpīgāk gatavo savu pretinieku dziesmu versijas, lai iekļūtu aptaujas finālā, kur 2008. gada sākumā sacentīsies par 2007. gada Latvijas populārākās dziesmas titulu un iespaidīgu naudas balvu.

28. novembra televīzijas šovā "Cīņas klubs" sacentīsies Astro''n''out ar dziesmu "Tici sev", Satellites LV ar kompozīciju "Karavīriņi", Ella ar dziesmu "Kitchy Kitchy", kā arī Elli U, kura izpildīs dziesmu "Ice". Gan "Astro''n''out", gan Elli U "Cīņas klubā" piedalīsies otro reizi.

Žilde nevēlas cīnīties ar meitenēm

"Izskatās, ka mums pieciem puišiem šovā jācīnās ar trīs dziedošām meitenēm - Māru, Ellu un Elli U... Patiesībā mums vispār liekas, ka dziesmām un mūziķiem savā starpā nebūtu jācīnās, pati šī cīņas ideja mums nav diez cik tuva, kur nu vēl doma, ka jācīkstās ar meitenēm," uzskata grupas Satellites LV līderis Jānis Žilde, piebilstot, ka šova finālā labprātāk tiktos ar grupu "Astro''n''out", kas ir muzikāli radniecīgāka viņa kolektīvam. "Taču tāds kopējais noskaņojums ir "Dāmām priekšroka!""

Līdzīgās domās ir "Astro''n''out" līdere Māra Upmane. Arī viņa šova finālā labprāt dziedātu "Satellites LV" dziesmu, taču atzīst, ka skatītājiem īpaši interesanta varētu šķist cīņa starp abām Elīnām – Ellu un Elli U, jo abas ir līdzīga stila dziedātājas un abas piedalījās arī divos ļoti līdzīgos dziedāšanas šovos.

"Mēs gatavojamies aktīvi, taču šoreiz gatavosim vairāk oriģinālu risinājumu visām trim dziesmām, nevis gatavosim katru citādāku," atklāj Māra Upmane.

Supermeiteņu kautiņš?

Pēc mūzikas sapratēju domām, spraiga cīņa 28. novembra „Cīņas klubā” varētu izvērsties starp divām visnotaļ līdzīgām dziedātājām – Ellu un Elli U.

„Uz "Cīņas klubu" būšu sagatavojusi Kitchy Kitchy otru versiju, kura izklausīsies pavisam citādāk. Finālā labprāt tiktos ar Māru un "Astro''n''out", jo mums ir ļoti labas attiecības un mēs esam dažādas. Domāju, ka skatītājiem būtu interesanti finālā redzēt atšķirīgus mūziķus. Lai gan arī ar Elli U būtu interesanti, jo mēs pārstāvam vienu žanru un arī mūsu vārdi ir līdzīgi. Gribu uzsvērt, ka man nav kaujiniecisks noskaņojums. Gribu lūgt skatītājus balsot par labāko māksliniecisko un muzikālo priekšnesumu un dziesmu," teica Ella.

Taču Elli U atklāti atzīst, ka viņai vislabāk patīk Ellas dziesma "Kitchy Kitchy". „Mēs abas izpildām viena stila dziesmas, un tāpēc es gribētu, lai skatītāji nosaka, kura dziesma ir labāka. "Cīņas klubā" to redzēsim,” saka Elli U, atzīstot, ka viņai simpātiska liekas arī "Astro''n''out" dziesma, bet par "Satellites LV" viņa zin gaužām maz.

"Tad, kad viņi bija populāri 1997. gadā, man bija tikai seši gadiņi un es par Latvijas mūziku neinteresējos," atklāj Elli U, rezumējot, ka tieši 28. novembra raidījumā būtu pienācis laiks uzvarēt meitenēm.

Dziesmotais „Cīņas klubs” tuvojas izskaņai

Šobrīd ceļš uz gada populārākās dziesmas noteikšanu „Latvijas Muzikālās līgas” ietvaros jau ir pāri pusei. Līdz šim dziesmu aptaujas finālā iekļuvuši Igo un „R.A.P.” ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, „SuperHuman” ar kompozīciju „Jau tā”, „Dzelzs Vilks” ar dziesmu „Balerīna”, Ainars Virga ar skaņdarbu „Ja tu mīli”, Dons ar dziesmu „Tukšums” un „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”.

„Cīņas klubā” katru trešdienu tiekas pēc Radio SWH mēneša Top 20 rezultātiem noteikti četri populāri Latvijas mūziķi vai grupas, lai divās kārtās noteiktu televīzijas skatītāju iemīļotāko dziesmu.

Cīņas kluba sezona noslēgsies 12. decembrī, bet jau janvāra sākumā notiks „Latvijas Muzikālās līgas” superfināls, kur desmit šovu finālisti spraigā sacensībā cīnīsies par 2007. gada populārākās dziesmas titulu un ievērojamu naudas balvu. Televīzijas šovu "Cīņas klubs" vada Rūdolfs Reihs un Anna Lieckalniņa, bet tiesnešu lomās darbojas Radio SWH mūzikas speciālisti Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu