Britnijas Spīrsas tēvs, pārvaldot meitas finanses, gada laikā nopelna 130000

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2008.gadā dziedātājas Britnijas Spīrsas vecāki tiesas ceļā panāca aizbildniecību pār meitas finansēm. Gada laikā mākslinieces tēvs no meitas saņem 130000 dolārus, uzskatot, ka finanšu pārvaldīšana ir darbs.

Tēvs pārvalda meitas biznesa lietas, personiskos tēriņus, māju uzturēšanas tēriņus, mūzikas lēmumus, kā arī ikvienu jaunu biznesa iespēju Spīrsai ir jāsaskaņo ar tēvu.

2007.gadā Spīrsa uz laiku zaudēja aizbildniecību pār saviem dēliem, desmit gadus veco Šonu Prestonu un deviņus gadus veco Džeidenu Džeimsu, un tikai ar tēva palīdzību viņai izdevās atgūt dēlus. Nu ar bijušo vīru viņiem ir dalītā aizbildniecība.

Tāpat no Spīrsas Lasvegasas šoviem, kuros viņai jāuzstājas līdz pat 2017.gadam, tēvs papildus saņem 1,5 procentus no ienākumiem.

Spīrsa intervijā izteikusies, ka jūtas pārāk kontrolēta no tēva puses un neuzskata, ka šādam tiesas lēmumam joprojām ir jābūt spēkā, jo viņa jau vairākus gadus pierāda, ka pati lieliski tiek ar visu galā un atkal ir emocionāli noturīga.

Zvaigzne vēl nesen sociālajos tīklos faniem ieteica dzīvot savu dzīvi un nejusties vainīgiem par to, jo, kamēr neviens netiek sāpināts, ikvienam ir tiesības būt laimīgam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu