Reperis Dairis izdos debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa mākslinieks, viens no apvienības "Kreisais Krasts" dibinātājiem Dairis Muižnieks jeb vienkārši Dairis 7.decembrī izdos savu pirmo soloalbumu "Kam negadās", informē mākslinieka pārstāvji.

"Albums "Kam negadās" ir ļoti muzikāls, un katrs klausītājs varēs atrast savam garastāvoklim raksturīgu audio vēstījumu," komentē Dairis.

Albumā piedalās arī citi hiphopa mākslinieki - Kurts, Nātre, Pionieris un citi. Skaņdarbu ierakstos piedalījušies tādi Latvijā zināmi mākslinieki kā bītboksa apvienības "PeR" solists Ralfs Eilands, basģitārists Valters Sprūdžs, grupas "Logo" līderis Ansis Klinstons un Pēteris Upelnieks.

Lielu artavu tieši albuma muzikālajam noformējumam devis jaunais un talantīgais producents Pēteris Upelnieks, ar kuru Dairim izveidojusies jau ļoti veiksmīga sadarbība, ierakstot dziesmas "No sirds" un "Tici sev".

Vēl albuma producēšanā piedalījušies arī producenti "Traka Melodija" un Pionieris. Pavisam albumā iekļautas vairāk nekā 20 kompozīcijas.

Viens no Dairia sapņiem vienmēr ir bijis uzstāties kopā ar dzīvo grupu, tādēļ tieši pirmajam albumam par godu jau 7.decembrī visi interesenti aicināti apmeklēt klubu "Pie L tipa" (Raiņa bulvāris 21), kur notiks Daira albuma prezentācija.

Ieeja no plkst. 21. Ieejas maksa 1 Ls (studentiem bez maksas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu