Iznāks jauns albums ar Raimonda Paula dziesmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ klajā nāks jauns dziesmu albums "Mēs jau sen to bijām pelnījuši", kurā būs apkopotas jaunas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, informēja ierakstu kompānijā "Mikrofona ieraksti".

Albumā kopumā iekļautas 11 dziesmas, kuras izpilda pazīstami Latvijas popmūziķi, un vairāki no tiem Paula dziesmas ir ierakstījuši pirmo reizi. Starp tiem ir gan Ivo Fomins, gan Aisha, gan jaunais un daudzsološais tenors un pirmā konkursa "Latvijas talanti" uzvarētājs Dainis Skutelis.

Audio:

Albuma tituldziesmu "Mēs jau sen to bijām pelnījuši" izpilda Liene Šomase, bet patīkams pārsteigums klausītājiem būs gan Aivara Brīzes izpildījums dziesmā "Paranoja", gan Harija Spanovska un Ievas Kerēvicas saskanīgais duets dziesmā "Melnā vārna".

"Mēs jau sen to bijām pelnījuši"
"Mēs jau sen to bijām pelnījuši" Foto: Publicitātes foto

Jaunā albuma izskaņā būs pievienots Normunda Rutuļa veidotais pazīstamu Paula un Rača dziesmu apkopojums popūrijā "Račiāna", savukārt dziesmā "Kas notiek tur" būs dzirdams saksofons, ko iespēlējis Gints Pabērzs.

Albums kopumā ir ļoti aktīvs, un par to parūpējušies albuma producenti Artūrs Palkevičs un Māris Priede. Albuma noformējumā izmantots karikatūrista Agra Liepiņa zīmējums, bet dizainu veidojis Guntars Petris.

Albumam būs pievienots buklets, kurā būs atrodami visu dziesmu teksti.

Līdz jaunā dziesmu albuma iznākšanai visas dziesmas izskanēs Latvijas Radio 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu