Rīkos bērniem veltītu muzikālo darbnīcu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 29.novembrī un 20.decembrī Spīķeros notiks bērniem veltīta muzikālā darbnīca, ko organizēs "Latvijas koncerti", informēja "Latvijas koncertu" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica.

Muzikālajā darbnīcā bērni no piecu līdz deviņu gadu vecumam varēs iepazīt notis, mācīties dziesmas, zīmēt, gatavot rotājumus, dejot un darīt vēl citas aizraujošas lietas.

29.novembrī radošajā darbnīcā "Pirmā mūzikas ābecīte" bērni iepazīs notis kopā ar Latvijas Nacionālās operas solisti Baibu Berķi, pianisti Agnesi Egliņu, fagotistu Jāni Semjonovu. Bērni paši varēs kļūt par notiņām, kā arī ielūkoties muzikālās kino lappusēs. Māksliniece Inita Šteinberga palīdzēs sadzirdēto pārvērst skaistos zīmējumos, stāstīja Bružēvica.

Savukārt 20.decembrī radošajā darbnīcā "Ziemassvētkus gaidot" bērni mācīsies Ziemassvētku dziesmas vokālās grupas "Framest" vadībā, kopā ar mākslinieku gatavos eglīšu rotājumus, kā arī baudīs zāļu tējas un gardas piparkūkas.

Bērniem veltītās muzikālās darbnīcas notiks Spīķeros, Maskavas ielā 4/1. Biļetes, kuru cena vienai personai uz pasākumu ir trīs lati, var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu