"Morea" pēcsvētku noskaņas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

20.novembrī, klubā "Depo" notiks ikmēneša neatkarīgās mūzikas pasākuma "Morea" novembra koncerts, informēja koncerta rīkotāju pārstāvis Sandis Baumanis.

Koncertā uzstāsies grupas "True Illusion", "Brain Ignorance", "Place of Fear", "Intense", kā arī "King of Nothing".

Eksperimentālā "metalcore" pārstāvji "Brain Ignorance" savu darbību sāka 2006.gada nogalē Rīgā. Līdz šim grupa vairākkārt koncertējusi gan galvaspilsētas, gan Liepājas koncertu norises vietās.

Šogad grupa "Brain Ignorance" turpina darbu pie plānotā grupas debijas albuma ieraksta.

Savukārt grupa "King of Nothing" dibināta 2001.gada pavasarī Jelgavā. Pagātnē grupā iezīmējusies daudzu bundzinieku maiņa, kas ir bijis liels šķērslis grupas attīstībai un licis pārtraukt darbību uz četriem gadiem. Grupa ir koncertējusi daudzos "pagrīdes" pasākumos, plašāku klausītāju ievērību guvusi pēc dalības rokfestivālos "Mēs tornim" un "Roks pret narkotikām".

2003.gadā "King of Nothing" tika iekļauta Latvijas neatkarīgās un alternatīvās mūzikas gada aptaujā. Pagājušā gada rudenī, pievienojoties jaunam bundziniekam, grupa atsāka savu radošo darbu.

Turpretī grupa "Place of Fear" ir tikai šogad dibināta, un tā pieder "metalcore" spēlējošo grupu pārstāvjiem.

Pasākumā piedalīsies arī melodiskā roka grupa "Vadītājs konduktors", bet vakara gaitā deju zālē ar dažādu laiku un žanru rokmūziku apmeklētājus priecēs dīdžejs Guntis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu