Liams: Manas dziesmas varētu būt labākas kā Oasis (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Oasis» bijušais dziedātājs Liams Galahers (Liam Gallagher) atklājis solo albuma plānus - intervijā bravurīgais rokeris apgalvo, ka viņš ir «miljons % pārliecināts», ka viņa sacerētās dziesmas varētu būt labākas par «Oasis».

Intervijā «MTV Italy» (skat.video) Laiems atklājis, ka jau nākamgad ieplānojis ierakstīt savu solo albumu. Šobrīd kopā ar pārējiem «Oasis» vīriem (Endiju Belu, Zeku Stārkiju un Džemu Ārčeru), izņemot, protams, viņa brāli Noelu, viņš ieraksta jauno dziesmu demo.

Galahers ir «miljons % pārliecināts», ka viņa jaunās dziesmas varētu būt labākas par par jebkuru no «Oasis» dziesmām.

«Mēs šobrīd ierakstam dažu dziesmu demo,» viņš atklāj. «Cerams, ka pēc Ziemassvētkiem jau varēsim doties īstajā studijā un izdot plati jūlijā. Man ir sajūta, ka jaunās dziesmas būs labākas par vecajām «Oasis«.»

Liams arī atklāja, ka bieži domā par savu brāli.

«Es mīlu viņu [Noelu], bet mēs vienkārši nesatiekam. Mēs tāpat neesam bijuši pārāk tuvi. Jā, mēs kopā spēlējām grupā, taču katram no mums ir savas lietas - savi draugi, savi uzskati. Mūs vienoja grupa, kad bijām tūrēs. Mums nebija ļoti tuvas attiecības, bet mēs abi domājām, ka «Oasis» ir izcili!»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu