Nosauktas nominācijas jaunizveidotajai BBC Mūzikas balvai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu rokmūzikas leģenda Deivids Bovijs un dziedātāja Teilora Svifta nominēti raidorganizācijas BBC Mūzikas balvai, kas šogad tiks pasniegta pirmoreiz.

Bovijs sacentīsies ar tādiem britu izpildītājiem kā Eds Šīrans un Sems Smits, kā arī grupām «Elbow», «Jungle» un «Royal Blood». Savukārt Svifta cīnīsies par Gada starptautiskā mākslinieka titulu ar kantrimūzikas zvaigzni Dolliju Pārtoni, amerikāņu džeza vokālistu Gregoriju Porteru, jaunzēlandiešu dziedātāju Lordi, izpildītāju un producentu Farelu Viljamsu un amerikāņu dziedātāju Prinsu.

Pirmajā ceremonijā tiks pasniegtas balvas tikai trijās kategorijās. Vēl tiks paziņotas nominācijas kategorijā «Gada dziesma», kuras uzvarētāju noteiks fanu balsojumā.

Svinīgā ceremonija norisināsies Londonā jau 11. decembrī. Tajā uzstāsies slavenās britu grupas «One Direction», «Take That» un «Coldplay», kā arī dziedātāja Ella Hendersone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu