Konkursā "ImproRoks" uzvarējusi grupa "The Aperitif"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Emīls Desjatņikovs

Jauno mūzikas grupu konkursā "ImproRoks 2011" uzvarējusi un galveno balvu - dziesmas ierakstu no "Mārtiņa Freimaņa fonda" Latvijas ierakstu studijā un papildu atbalstu tālākajā attīstībā - ieguvusi grupa "The Aperitif".

Kā informē konkursa sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele, par uzvaru finālā sacentās piecas grupas - "The Aperitif", "The Blowtorch", "The Highway", "Arkādija" un "The Golden Rivet", kas izpildīja trīs dziesmas no sava repertuāra, kā arī piešķīra savu skanējumu latviešu tautasdziesmai "Upe nesa ozoliņu".

Konkursa finālistu sniegumu vērtēja mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" dibinātājs Guntars Račs, dziedātāja un vokālā pedagoģe Jana Čakste, kā arī rokmūziķis Aivars Brīze.

Konkursa finālistu sniegumu vērtēja mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" dibinātājs Guntars Račs, dziedātāja un vokālā pedagoģe Jana Čakste, kā arī rokmūziķis Aivars Brīze
Konkursa finālistu sniegumu vērtēja mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" dibinātājs Guntars Račs, dziedātāja un vokālā pedagoģe Jana Čakste, kā arī rokmūziķis Aivars Brīze Foto: Emīls Desjatņikovs

Konkursa žūrijas dalībnieces Janas Čakstes simpātiju balvu - vokālās nodarbības - ieguvusi jaunākā "ImproRoks" grupa "The Golden Rivet". Šie pankroku spēlējošie jaunieši ar 12 gadus veco un aizrautīgo buņģieri Bruno pārsteidza klātesošos ar savu degsmi un ambīcijām. Viņi savā īpašumā ieguva arī fotosesiju no "Pirmās domas" un tirdzniecības centra "Mols" simpātijas balvu.

Konkursa "ImproRoks" atbalstītāji "Latviešu radio" savu simpātiju balvu - 1000 reklāmas sekunžu - piešķīra studentu folka grupai "Arkādija", kas ieguva arī kluba "Pie L Tipa" un veikala "Tava skaņa" simpātiju balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu