Sestdien tiks iedegta Ventspils galvenā svētku egle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 27. novembrī, tiks iedegta Ventspils pilsētas galvenā svētku egle Rātslaukumā. Norisināsies arī uzņemšana "Rūķu Ziemassvētku skolā" un notiks bērnu ansambļu koncerts.

Pirms egles iedegšanas no plkst. 11 līdz 14 Ziemassvētku vecītis ar saviem palīgiem rūķiem rīkos uzņemšanu "Rūķu Ziemassvētku skolā", informē Ventspils pilsētas dome. Pabeidzot "Rūķu Ziemassvētku skolas mācības",

katrs bērns iegūs sertifikātu – liecību, kas apliecinās to, ka viņš ir gatavs palīdzēt Ziemassvētku vecītim dāvanu saiņošanā un dalīšanā,

kā arī censties pats sagādāt prieku citiem bērniem Ziemassvētku laikā.

Skolu vadīs Ziemassvētku vecītis, bet skolotāji būs sertificēti rūķi ar milzīgu praksi rūķu pedagoģijā, gatavi dalīties savā pieredzē, zināšanās un pat noslēpumos. Skolas vadītāja – Ziemassvētku vecīša lomā iejutīsies Ingars Gudermanis, skolotāju-rūķu lomās - pasākumu organizēšanas uzņēmuma "Ūdensputni" vadītājs Jānis Gulbis un radošā grupa - Anita Urkauska, Dina Brence, Paula Liepiņa, Ainars Ronis un Edgars Šimkus.

Plkst. 17 notiks pilsētas galvenās svētku egles iedegšana. Kā katru gadu, klāt būs arī pilsētas galvenais rūķis un viņa draugi rūķi. Skanīgu Ziemassvētku noskaņu radīs mazie rūķi no popstudijas "Jūras akmentiņi" (vadītājas Inga Pašāne un Inita Dzelme), no mūzikas studijas "Mazā prinča planētas" (vadītājas Anitra Niedre un Rudīte Tālberga), no deju studijas "Prieks" (vadītāja Everita Panfiļonoka) un no Jaunrades nama modes deju studijas "Scorpions" (vadītāja Inga Spodiņuka).

Bet svētdien, 28. novembrī plkst. 12 notiks arī eglītes iedegšanas svētki Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 bērnu parkā "Fantāzija". Svētkos piedalīsies Jelgavas bērnu muzikālā teātra "Nianse" audzēkņi vadītājas Ingunas Lipskas vadībā, perkusionists Miks Kancevičs un Ozolnieku amatierteātra aktieris Ingus Vidiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu