Beidzas teātra festivāls "Homo alibi" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. septembrī Jaunajā Rīgas teātrī noslēgsies Starptautiskais eksperimentālā teātra festivāls "Homo alibi". Teātra Mazajā zālē plkst.12 būs skatāmas "Brokastis ar TV Arte".

Vēlāk būs iespēja apmeklēt izrādi instalāciju "TV Relations/451 F", Lielbritānijas Dzīvās mākslas attīstības aģentūras asociētā direktora Daniele Braina video lekciju, kā arī dienvidafrikāņu video mākslinieka Rāna van Jārsvelta un austrāliešu izcelsmes horeogrāfes Džoannas Leitonas radīto attēla, mūzikas un dejas sintēzi izrādē "Projet Triangulaire"

Jau ziņots, ka festivāls šogad pievērsies teātra un attēla, konkrētāk kino, animācijas, video un fotogrāfijas sintēzes iespējām un daudzveidībai.

Festivāls "Homo alibi" tika radīts 2000.gadā kā nekomerciāla teātra akcija - iespēja aktualizēt un dziļāk izpētīt kādu ar skatuves mākslu saistītu virzienu vai fenomenu.

"Homo alibi" ir neregulārs pasākums, kuru rīko tikai tad, kad redzeslokā nonākusi tāda tēma vai prakse, kuras dēļ ir vērts veidot veselu festivālu. Līdz šim ir notikuši trīs "Homo alibi", kas bija veltīti monoizrādei, jaunajai dramaturģijai un jaunajiem medijiem teātrī.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu