Rokmūziķa Kleina dzīve ir skaista

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārās grupas "Līvi" ģitārists Tomass Kleins ierakstījis jaunu dziesmu "Dzīve ir skaista".

Leģendārās grupas "Līvi" ģitārists Tomass Kleins, vēl būdams "Līvu" sastāvā, 2002.gadā nodibināja duetu "Fomins & Kleins", kas izdeva divus veiksmīgus albumus un singlus un pārstāvēja Latviju 2004.gada Eirovīzijas konkursā Turcijā. Viņu izpildītā "Dziesma par laimi" joprojām ir vienīgā, kura jebkad šajā konkursā skanējusi latviešu valodā. Šā dueta panākumi deva iespēju uz lielās skatuves atgriezties Ivo Fominam, kurš pēc projekta darbības apturēšanas arī tagad veiksmīgi turpina savu solokarjeru.

Audio:

2006.gadā Kleins uzmeklē jaunus domubiedrus un nodibina grupu "Cacao", kura 2007.gadā izdod albumu "Ripoja akmens", kas kļūst par veiksmes formulu grupas dziedātājam Andrim Ērglim, kurš pēc grupas izjukšanas ļoti veiksmīgi turpina solokarjeru. Izbeidzoties "Cacao" darbībai, Tomass atgriežas pie "saknēm" un sadarbībā ar vairākiem grupas "Līvi" sastāva dalībniekiem, starp kuriem ir arī bundzinieks Vilnis Krieviņš un dziedātājs Aivars Brīze, nodibina grupu "Leģions" un 2008.gadā izdod albumu "Nekad nesaki nekad". Grupa arī tagad laiku pa laikam uzstājas, taču tā kā visi tās dalībnieki ir aizņemti vēl dažādos projektos, Tomass beidzot nolemj sākt savu solokarjeru un, pieaicinot producentu Jāni Zvirgzdiņu (Julians) un savu ilggadējo līdzautoru Guntaru Raču, top dziesma "Dzīve ir skaista".

Tomass Kleins: "Sasodīts! Par ko gan citu lai es tagad dziedu? Par bēdām un nabadzību? Par nelaimēm un cilvēku stulbumu? Tas viss mums apkārt ir ik uz soļa, un tā ir mūsu ikdiena. Šī dziesma ir mana lūgšana un cerība uz to, ka mēs katrs pats varam šo savu pasauli darīt labāku."

"Ja tev nav tā, ko tu vēlies, Un no lūgšanām ceļi sāp, Piecelies - esi drosmīgs. Ja tev nav vairs spēka lidot, Mācies rāpot, zemu krist. Nesteidzies - esi mierīgs... Dzīve ir skaista, Bet brīnumu nav…"

Dziesmas ierakstā bez Tomasa un Juliana piedalās arī bundzinieks Andris Buiķis.

Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu