"RīBēJa MuTe" izrāde "Pifa piedzīvojumi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.12 VEF Kultūras pilī Rīgas bērnu un jauniešu muzikālais teātris "RīBēJa MuTe" demonstrēs izrādi "Pifa piedzīvojumi", informēja "RīBēJa MuTe" Mārketinga daļas vadītāja Liene Paukšēna.

Ar izrādi "Pifa piedzīvojumi" teātris sāks savu jauno sezonu. Pirms izrādes skatītājiem būs iespēja parakstīties kultūras atbalstam.

Talantīgā dziedātāja Aisha skatītājus priecēs, aizrautīgi un atraktīvi spēlējot Pifa lomu. Izrādē piedalās arī Zane Jančevska, Varis Vētra, Ralfs Siliņš, Jānis Lauriņš, Artūrs Cers, Egils Valčs, kā arī bērnu vokālās studijas "Knīpas un knauķi" dalībnieki.

"Pifa piedzīvojumi" stāsta par vienkāršiem, smieklīgiem un neveikliem atgadījumiem sunīša Pifa dzīvē. Izrādes radošā komanda notikumus ievirzījusi viegli rotaļīgā gultnē, jo ne vienmēr neveiksmes izsauc skumjas, dusmas un citas negatīvas emocijas. Pifs ir ļoti labsirdīgs, draudzīgs suns, kuram tikai dažreiz neveicas neveiklības vai nezināšanas dēļ.

Izrādes noskaņojums koncentrēts uz nebēdnīgu, bet draudzīgu un labestīgu atmosfēru ģimenē, kurai pieder arī dzīvnieki - suns un kaķis.

Libreta autors ir Marats Samauskis, mūzikas autors - Niks Matvejevs, režisors - Rūdolfs Plēpis, scenogrāfijas un kostīmu autore - Anita Znutiņa, horeogrāfiju autors - Markuss Cmelnigs.

"RīBēJa MuTe" ir projektu teātris, kuru 2005.gada 1.jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. "RīBēJa MuTe" turpina īstenot interesantas un vērtīgas ieceres, tā paplašinot kultūras piedāvājumu un inteliģentas izklaides iespējas bērniem un vecākiem Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu