Ella neturpinās cīņu par MTV balvu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, kura kā vienīgā izpildītāja no mūsu valsts tika izvirzīta "MTV Europe Music Awards" balvai kategorijā "Best Baltic Act", nav saņēmusi pietiekami lielu balsu skaitu, lai turpinātu cīņu par titula "Best European Act" iegūšanu.

MTV mājaslapā publicētā informācija liecina, ka labāko Baltijas izpildītāju kategorijā uzvaru guvis duets "Leon Somov & Jazzu" no Lietuvas, kas kopā ar citu valstu mūziķiem tagad cīnīsies par labākā Eiropas izpildītāja titulu.

Ella kategorijā "Best Baltic Act" sacentās ar igauņu grupām "Chungin & the Cats of Destiny" un "Popidiot", kā arī ar vēl vienu lietuviešu grupu "Flamingo".

Patlaban par uzvaru kategorijā "Best European Act" cīnās dalībnieki no Zviedrijas, Somijas, Grieķijas, Nīderlandes, Ukrainas, Rumānijas, Horvātijas, Itālijas, Krievijas un citām valstīm. No Krievijas par labākā Eiropas dziedātāja titulu cīnās Dima Bilans.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu