Aktieris Džonijs Deps pārceļas uz privāto salu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savdabīgais aktieris Džonijs Deps nolēmis pamest Franciju un pārcelties uz dzīvi Bahamā — arhipelāga salā, kuru viņš iegādājās pirms diviem gadiem.

Deps par to samaksāja apmēram sešus miljonus ASV dolāru. Bet tā jau nav liela summa aktierim, kura pagājušā gada ienākami lēšami aptuveni 37 miljonu dolāru vērtībā un kura jaunākā filma "Karību jūras pirāti: miroņa lāde" 10 dienās jau ienesusi 258 miljonus dolāru.

Džonijs un viņa franču dzīvesbiedre Vanesa Paradī uzskata, ka viņu atvasēm — septiņus gadus vecajai Lilijai Rozei Melodijai un četrus gadus vecajam Džekam — vientuļā sala ir perfekta vieta bērnībai. "Tur ir tik skaisti, mierīgi. Tur iespējams justies atbrīvoti," saka Deps. "Nākotnē vēlos tur pavadīt pēc iespējas vairāk laika, jo tā ir pavisam citāda dzīve nekā pilsētā. Tās noteikti būs mūsu īstās mājas, bet mēs laiku pavadīsim arī Francijā un ASV, tātad mūsu bērniem būs iespēja apgūt vairākas kultūras."

Sala ir 1,6 km gara un 400 m plata. Uz tās ir sešas privātās pludmales, kotedža un jaudīgi ģeneratori elektrības ražošanai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu