Kasabian gatavi ieņemt Oasis vietu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lesteras psihedēliskā deju roka kolektīva "Kasabian" dalībnieki Toms Meigans (Tom Meighan) un Kriss Edvardss (Chris Edwards) paziņojuši, ka vēlas ieņemt "Oasis" vietu uz britu mūzikas skatuves.

"Festivālos, stadionos un arēnās kādam būs jāuzstājas, un mēs esam gatavi to darīt," izteicies Edvardss. "Esmu dzirdējis, ka Liams plāno turpināt Oasis bez Noela, bet, manuprāt, ar viņiem ir cauri," piebildis Toms Meigans. (Atgādinām, ka augusta beigās Oasis līderis un dziesmu autors Noels Galahers paziņoja par savu aiziešanu no grupas, paskaidrojot, ka vairs nespējot strādāt ar brāli Laiemu.)

Meigans arī atklājis, ka labprāt sadarbotos ar Noelu, taču šobrīd Noels ir pārāk aizņemts ar saviem solo ierakstiem, bet Kasabian ir blīvs koncertgrafiks.

Kasabian šogad laiduši klajā savu trešo studijas albumu .

Kamēr Kasabian tikai gatavojas sekot Galaheru piemēram, Oasis 2010.gadā tiks iekļauti Ginesa pasaules rekordu grāmatā par visilgāko atrašanos britu singlu topa desmitniekā. 22 grupas singli nonākuši Lielbritānijas singlu topa desmitniekā, un astoņi no tiem nonākuši pirmajā vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu