"Radio SWH" rīkos digitālo dziesmu lejupielādes topu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk katru svētdienu "Radio SWH" ēterā būs dzirdams jauns raidījums "DoReMi.lv Tops", kurā vietas noteiks pēc dziesmu pārdošanas rezultātiem internetā, nevis pēc balsojuma rezultātiem, informēja mūzikas portāla "doremi.lv" redaktore Liene Mīlgrāve.

Raidījums notiks katru svētdienu plkst. 11 "Radio SWH" ēterā, kas tiek veidots sadarbībā ar pirmo legālo latviešu mūzikas lejupielādes portālu "doremi.lv".

Jura Millera un Elīnas Fūrmanes vadītajā raidījumā tiks atspoguļotas iknedēļas pieprasītākās dziesmas lejupielādes portāla veikalā.

Mīlgrāve norāda, ka līdz ar interneta tirdzniecības ēras aizsākšanos arī Latvijā beidzot radusies iespēja ik nedēļu apkopot pārdotāko dziesmu topu, kas krietni objektīvāk par dažādām aptaujām ļauj noteikt tās dziesmas, kas latviešu publikā ir pieprasītas.

Mūzikas portāls "doremi.lv" ir pirmais legālais mūzikas lejupielādes portāls Latvijā, kurš piedāvā arī ziņas par mūzikas jaunumiem Latvijā un pasaulē, dodot iespēju ne tikai ielādēt, bet arī izlasīt par jaunāko veikalā. Mūziku iespējams lejupielādēt MP3 formātā.

Visa mūzika, kas pieejama portālā, tiek piedāvāta pēc vienošanās ar autortiesību aģentūru AKKA/LAA un konkrētām ierakstu kompānijām. Attiecīgi tiek veikti visi autortiesību un blakustiesību norēķini.

Šobrīd "doremi.lv" katalogā ir pārstāvētas ierakstu kompānijas "Upe AM", "Upe TT", "Mikrofona ieraksti", "Platforma Records", "MicRec PM", "Avantis", "Remix", "Brainstorm Records", "Gustavo Muzons", "Tornis", "Kopējā izteiksme", kā arī vairāki neatkarīgie izdevēji, kopā piedāvājot vairāk nekā 5500 dziesmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu