Dziedātāja meita atklāj, ka tēvs viņu seksuāli izmantojis (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktrise un sešdesmito gadu supergrupas "The Mamas & The Papas" dziedātāja Džona Filipsa (John Phillips) meita Makenzija Filipsa (Mackenzie Phillips) atklājusi, ka viņai ar tēvu bijušas seksuālas attiecības, kas ilgušas desmit gadus.

Kā 49 gadus vecā aktrise atklāj savā jaunajā grāmatā "High on Arrival", viņa pārgulēja ar savu tēvu 19 gadu vecumā naktī pirms savām kāzām 1979.gadā. "Tonakt es pēkšņi atjēdzos un sapratu, ka nodarbojos ar seksu ar savu tēvu." Džons Filipss, kas jau astoņus gadus ir viņsaulē, arī iemācījis meitai tīt marihuānas cigaretes un injicējis viņai kokaīnu. Pirmo reizi kokaīnu viņa lietojusi 11 gadu vecumā.

Intīmas attiecības ar tēvu ilgušas desmit gadus, līdz viņa atklāja, ka ir stāvoklī, un nezināja, kas ir bērna tēvs - Džonss Filipss vai kāds cits. Aktrise, kas vislabāk pazīstama ar lomu septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados populārajā seriālā "One Day at a Time", izdarīja abortu, kuru apmaksāja viņas tēvs, un kopš tā laika dziedātājs viņai vairs nekad neesot pieskāries.

Makenzija Filipsa ir Džona Filipsa pirmās sievas Sūzanas Adamsa meita. Vēlāk Filipss bija precējies arī ar leģendārās grupas līdzdibinātāju Mišelu Filipsu.

Kā aktrise atklāja Opras Vinfrijas sarunu šovā, viņa neienīst savu tēvu, kas 2001.gadā nomira no sirdstriekas. "Es saprotu, ka viņš bija ļoti nomocīts. Un šīs ciešanas nodeva tālāk man." Lai arī Filipsa norādīja, ka beigu beigās intīmās attiecības notika ar abpusēju piekrišanu, viņasprāt, tēvs ļaunprātīgi izmantoja savu varu un nodeva viņu, tomēr, kad viņš atradās uz nāves gultas, viņa tam piedeva.

Džons Filipss dibināja grupu "The Mamas & The Papas" kopā ar Deniju Dohertiju un savu otro sievu Mišelu Filipsu 1965.gadā. Grupa ātri ieguva popularitāti ar savu singlu "California Dreamin" un debijas albumu "If You Can Believe Your Eyes and Ears". Grupas pazīstamāko dziesmu vidū ir arī "Monday Monday" un "Dream A Little Dream Of Me".

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu