Ceļvedis: ballīšu vīkends, putnu dienas, dāņu humora dienas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc Lieldienām jāiet kustēties! Skriet un vērot putnus vai uzsist ņipru danču soli kādā no ballītēm!

PASĀKUMI

Putnu dienas Zoodārzā

Foto: publicitātes

Kalnciema kvartālā rīkos iedvesmas lekciju skriešanas sezonas atklāšanai

Kalnciema kvartālā 2.aprīlī tiks rīkota iedvesmas lekcija par skriešanas sezonas atklāšanu vai turpināšanu pēc ziemas sezonas un gatavošanos maratoniem, informēja Kalnciema kvartāla pārstāve Luīze Pastore. Lekcijā varēs uzzināt vairāk par skriešanas sezonas atsākšanu vai turpināšanu, kas saistīta ar ekipējuma izvēli, iespējamu dalību masu skrējienos, sacensībās, līdz ar to arī nedaudz par treniņu plāniem, pulsu un ātrumu treniņa laikā, kā arī veselības pārbaudi pirms sezonas. Par to, kā labāk sagatavoties sezonas atklāšanai un maratoniem, bezmaksas seminārā skriešanas entuziastiem stāstīs maratonists Raimonds Soopargs. Pasākuma vadītājs stāstīs par pakāpenisku slodzes palielināšanu, iezīmēs jaunākās tendences treniņu metodikā iesācējiem un pieredzes bagātākiem skrējējiem, kā arī informēs par atsildīšanās lomu. Skriešanai veltītā lekcija sāksies plkst.12 un notiks «Vīnu veikala» un kafejnīcas zālē.

KONCERTI

Ventspilī koncertēs Aleksandra Hokinsa džeza trio

Foto: publicitātes

Fon Stricka villā Rīgā

Foto: publicitātes

Ciklu «Jūrmala Jazz» iesāks Ārona Goldberga trio

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Divi kapteiņi» viesosies Krustpilī

2.aprīlī ar Genādija Ostrovska iestudēto un paša rakstīto melodramatisko komēdiju «Divi kapteiņi» Dailes teātris viesosies Krustpils kultūras namā. Jaunā gada priekšvakarā 31.decembrī Maskavā var notikt visneiedomājamākās lietas un satikties cilvēki, kuri citādi nekad nesatiktos. Te ir neveiksmīgs zaglis, neveiksmīgs pašnāvnieks, neveiksmīgi mīlētāji un pat apšaubāma izskata pingvīni un Baltais lācis. Visi cilvēki nebūt nav vienādi un uz vienu un to pašu skatās dažādi. Taču kā lai dzīvo kopā ar cilvēku, kurš netaisās nomirt ar tevi vienā dienā? Tomēr ir pārliecība, ka Jaunais gads būs labāks nekā iepriekšējais. Iepriekšējā bija daudz laba, bet šajā būs vēl labāk, jo citādi nemaz nevar būt. Un Maskava asarām netic! Izrādē spēlē Ģirts Ķesteris, Lauris Subatnieks, Lauris Dzelzītis, Dārta Daneviča, Intars Rešetins, Agnese Zeltiņa, Ieva Segliņa, Aminata Diarra, Hugo Lejiņš, Sarmīte Rubule, Ivars Auziņš, Mārtiņš Počs, Aldis Siliņš un Dainis Gaidelis. Izrādes sākums plkst.16.00.

KINO

«Splendid Palace» dāņu humora dienas

Foto: publicitātes

BALLĪTES

«Nabaklab» svinēs savu sešu gadu jubileju

Foto: publicitātes

cafe Leningrad «Le Contra Band» un dj Edgars Medvedskis

Foto: publicitātes

Sestdien, 2. aprīlī, 22:00 spēlēs dj Edgars Medvedskis. Pēdējo reizi pavasarī varēs dzirdēt pagājušā gadsimta džezu, kuru Edgars atskaņos no platēm.

«Sapņiem un kokteiļiem» jau seši gadi

Foto: publicitātes

«Kaļķu vārti» 15 gadu jubileju svinēs ar grupu «Musiqq»

Foto: publicitātes

«9.vilnī» duets «Sandra», «Rīgas viļņi» un Kombuļu Inese

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu