Rīgā notiks pirmais klubu kultūras festivāls "Aiziet"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien un rīt (18. un 19. sept.) Rīgā norisināsies pirmais klubu kultūras festivāls "Aiziet", atklājot Rīgas klubu daudzveidību, informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla pamatideja ir ne tikai apvienotas klubu kustības, bet arī ultramodernas klubu mūzikas popularizācija, kā arī publikas intereses pret lokālo mākslinieku daiļradi palielināšana.

Šajās brīvdienās ikviens varēs aizbraukt no "Essential" uz "Pulkvedim neviens neraksta", kā arī "Dirty Deal Cafe", "Opium", "Leningrad", "Godvil", "Depo", "Art&Music Bakery", "Galerija NIA", "Jameson", "Pulse", "Meta-Kafe", "Greenwood", "Discotheque", "Space Dog", "Amber Night", "Elektra", "Labais krasts", "B Bārs", "Melnais kaķis", "Traffic", "Saksofons".

Šie klubi būs atvērti festivāla laikā, un ar "Aiziet" festivāla biļetēm ieeja tajos būs bez papildus maksas. Pārvietoties no viena kluba uz citu varēs ar speciālajiem bezmaksas nakts autobusiem.

Festivāla atklāšana tiks iezīmēta ar īpašu "Future Shorts" īsfilmu skati, savukārt par muzikālo noformējumu klubos rūpēsies gan ārzemju, gan vietējie mākslinieki - Berlīnes mūziķis un producents Holgers Cilske, "Moon Disco" no Viļņas, "Didactic Scalica" no Gruzijas un "RadioniCA" no Krievijas, kā arī vietējie mākslinieki - "Selffish", "Martinez Gonzalez", "Naive Dreamer", "Puma & Apofeoz Sound System", "Shurez", "Kone" un daudzi citi.

Mūziķu un dīdžeju izpildījumā klubos izskanēs visdažādākie mūzikas virzieni, sākot no "house" līdz techno, no disko līdz elektro, no hiphopa līdz "funk", kā arī eksperimentālā elektronika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu