Pēdējā iespēja redzēt «Avicii» būs tieši «Weekend Baltic» festivālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @avicii

Weekend Baltic festivālā, kurš norisināsies Pērnavas pludmalē no 4. līdz 6. augustam, būs pēdējā iespēja šajā reģionā redzēt «Avicii» šovu. Mākslinieks šodien ir paziņojis par mūzikas industrijas atstāšanu.

«Augot kā māksliniekam, esmu kļuvis par pieaugušo, esmu iepazinis sevi labāk un atklājis, ka ir tik daudz lietu, ko vēlos paveikt savā dzīvē. Man ir daudz interešu dažādās jomās, bet tik maz laika, lai iepazītu tās. Pirms divām nedēļām mēs ar draugiem un manu komandu braucām caur ASV., vienkārši tāpat, skatīties un redzēt lietas citādā gaismā. Tas man ļoti palīdzēja saprast, ka man ir nepieciešamas pārmaiņas, ar kurām tik ilgi esmu cīnījies,» savā paziņojumā raksta Tims Berlings jeb Avicii. Viņš vēl piebilst: «Lai nu kā, es nekad neatstāšu mūziku – es turpināšu caur to runāt ar saviem faniem, bet esmu nolēmis, ka 2016. gada turneja būs mana pēdējā.»

Avicii savas karjeras laikā ir pārdevis vairāk nekā miljonu ierakstu, viņa mūzika ir straumēta 3 miljardu reižu Spotify, 107 miljonu Deezer, 30 miljonu iTunes, 103 miljonu Apple Music, 677 000 reižu Google play un 3 miljardi atskaņojumu Vevo, viņam ir vairāk nekā 3 miljoni sekotāju Instagram kontā un gandrīz 20 miljoni Facebook. Avicii kontā ir tādi hiti kā «Waiting for love», «For a better day», «Wake me up», «The Nights», «Gonna love ya», «Hey brother», «Levels» un virkne citu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu