DDC informē par 4., 5. un 6. sept. pasākumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.-6.septembra nedēļas nogale "Dirty Deal Cafe" paies "Zaļumballes" atskaņās, "Ūdensgabali 2009" pēcballīšu burzmā un Biķernieku dragreisa starmešos.

Kā īpašie viesi uzstāsies Peter Burr (ASV) ar audiovizuālu performanci TRASH, kā arī DJ Uran Uran (LT), kura nu-jazz un lounge skaņas papildinās VJ attēlu performance.

Piektdien, 4.septembrī, plkst.22 DDC aicina pie sevis uz Ūdensgabalu pēcballīti, kur festivāla viesus ar savu elektronisko eksperimentālās mūzikas projektu izklaidēs Dj Uran Uran (LT), kura uzstāšanos vizuāli papildinās ''Fullscreen Vjs'' (vj Laimonas Zakas). Apmeklētājus muzikāli priecēs arī pašmāju Dj Arkanz un Dj Keed Pr1.

Sestdien, 5.septembrī, plkst.18 Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Latvijas dragreisa čempionāta 5. (noslēdzošais) posms, kura laikā tiks noskaidroti šā gada čempioni. Posma organizatori būs parūpējušies, lai pasākuma laikā valdītu draudzīga un mājīga atmosfēra - būs gan gan futbola, gan basketbola laukums un Annels atrakcijas. Par īpašu atmosfēru parūpēsies "Dirty Deal Cafe" deju telts, kurā apmeklētāji varēs izlādēt motoru rūkoņās nokaitētās emocijas eksperimentālā hiphopa, pop, elektro un disko mūzikas pavadijumā. No 14:00 līdz 01:00 uz DD skatuves kāps Dj Max Voitech, Dj Martinez Gonzalez, Dj Contour, Rodeon un Vj Gaffa.

Savukārt sestdien plkst.22 "Dirty Deal Cafe" aicina uz pop, elektro un tehno stila ballīti, kur par muzikāli-vizuāli-izklaidējošo noskaņu parūpēsies Dj Ksprs, Dj Xenia Kamikaza, Martinez Gonzalez un Vj Gaffa. Vakara naglu iedzīs Peter Burr (ASV) ar savu Hooliganship projektu TRASH - 20 min garu audiovizuālo projektu, kur dzīvās mūzikas, animācijas un videospēļu galaktikas krustos ceļus sirreālā piedzīvojumā. Mākslinieks burtiski saplūst ar projicētajiem animācijas attēliem, kopainu papildinot ar paša animētajiem "kloniem". Audiovizuālās mūzikas cienītājiem tas būs traks ceļojums uz mediju pārsātinātību, ko iedvesmojusi hipnotiski digitālās informācijas pārpilnība.

Svētdien, 6.septembrī, plkst.21 DDC piedāvās laiski svētdienīgas noskaņas elektronikas, up-down tempo un idm skaņu pavadībā. Pie skaņu pults būs Dj/Vj Max Voitek, Dj/Vj Gaffa un Dj Pukemon.

Pasākumu gaitā "Dirty Deal Cafe" ir sagaidāmi dažādi pārsteigumi un vasarīgi-atvasarīgi saulaina atmosfēra.

Ieejas maksa:

Piektdien 2 Ls,

Sestdien 2 Ls,

Svētdien bez maksas.

Adrese: Maskavas 12, 2.korpuss

Ūdensgabalu 2009 apmeklētājiem ieeja pasākumos par puscenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu