Megana Foksa - nākamā kaķsieviete (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA foto

Nākamajā Betmena komiksu filmā apspīlētajā kaķsievietes kostīmā un izaicinošajā komiksa varones lomā iejutīsies Holivudas aktrise Megana Foksa.

Kā vēstīts laikraksta "The Sun" mājas lapā, aktrise Megana Foksa, kura ieguva popularitāti ar filmu "Transformeri", ir ideālā kandidatūra seksīgajai kaķsievietes lomai. Lai gan kaķsievietes tēls ir viena no daudzu aktrišu iekārotajām lomām, tā patīkama un baudāma izrādās vien ārēji - lai uzvilktu apspīlēto tērpu, palīgā jāņem pat talks. "Nav viegli uzreiz iejusties šajā tēlā, jo speciālais apģērbs ir ne vien neērts, bet arī ierobežo aktrišu kustības brīvību... Vairākas dienas ir jāpierod pie šā kostīma, lai kaķsieviete kustētos seksīgi," pauž filmas tērpu veidotāji.

Pirms Meganas kaķsievietes tēlā ir iejutušās tādas Holivudas zvaigznes kā Mišela Faifere un Halle Berija.

Jaunās Betmena filmas turpinājums sagaidāms 2011. gadā. Paša Betmena lomu atveidos tas pats iemīļotais aktieris Kristians Bels.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu