"Borowa MC" pat nedomā izjukt! (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15.jūlijā Daugavpils rajona Līksnā otro gadu pēc kārtas notiks jaunās latgaliešu mūzikas festivāls "Muzykys Skrituļs".

Atbildot uz daudzu lasītāju jautāto, varam droši apgalvot, ka uz festivālu noteikti ieradīsies arī "Borowa MC". Grupa nav izjukusi un arī netaisās to darīt.

Pēdējā laikā saceltā ažiotāža par grupas izjukšanu ir tikai baumu radītais virpulis, ko nākas pārciest ikvienam slavenam cilvēkam vai kompānijai, šajā gadījumā – arī Latgales grupai "Borowa MC". Grupas līderis Aigars Runčis "Latgales Laikam" teica, ka uz festivālu noteikti ieradīsies visi grupas dalībnieki, vienīgi pats Betmenc Līksnā būšot vēlāk nekā pārējie, jo viņam šai datumā kārtojamas arī citas tikpat svarīgas darīšanas. Tiesa gan, laika ierobežojuma dēļ "Borowa MC" neuzstāsies pārāk ilgi. Bet par to, ka viņi uzstāsies un uzstāsies kopā, varat nešaubīties!

Turklāt grupa radījusi arī jaunas dziesmas, kas neliecina par to, ka "Borowas MC" dalībniekiem nav kopīgas nākotnes. Visu vasaru paredzēti koncerti, visvairāk to būs Kurzemē, pastāstīja Aigars Runčis. Latgalē gan grupu satiksim retāk. Borowieši uzstāsies "Muzykys Skrituļī" Līksnā, "Osvaldā" un drīz vien mūziķus varam gaidīt arī Daugavpilī – viņi būs klāt 21.jūlijā gaisa balonu festivālā "LMT Kauss 2006".

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu