Madonna koncertā atkailina 17 gadus vecas fanes krūti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Madonna ceturtdien koncertā Brisbenā atkailinājusi 17 gadus vecas fanes krūti, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Viesmīle, topošā modele Džozefīne Džordžo sacīja, ka negrasoties vērsties pret dziedātāju tiesā. «Kāpēc lai es sūdzētu tiesā Madonnu par manas dzīves labākā brīža sagādāšanu?» viņa teica vietējam laikrakstam «The Courier-Mail». «Tas bija vislabākais vakars.»

«Kamēr biju uz skatuves, viņa mani visu laiku sauca par «Victoria’s Secret» modeli. Tas bija ļoti glaimojoši,» sacīja pusaudze.

Džordžo sacīja, ka koncertā valkājusi savas mātes korseti, kas viņai bijusi par lielu. Viņa mēģinājusi to sakārtot, kamēr Madonna runājusi ar koncerta apmeklētājiem.

«Tikai es varu izlemt, vai es par to kaunos vai ne. Kāpēc cilvēki uzreiz pieņem, ka man kauns par savām krūtīm vai ķermeni?» teica jauniete. «Absurdi, ka cilvēkiem tas šķiet tik svarīgi.»

Džozefīne Džordžo
Džozefīne Džordžo Foto: Instagram

Džordžo noliedz pieņēmumu, ka starpgadījums ticis inscenēts. Viņa norāda, ka Madonna esot nejauši izvēlējusies viņu starp pārējiem faniem un uzaicinājusi uz skatuves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu