Mākslas galerijā "Antonija" izsolīs 300 darbus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasākums notiks no 21.aprīļa līdz 26.aprīlim Pasaules Tirdzniecības centrā Rīgā, Elizabetes ielā 2, un tajā būs apskatāmi 180 mākslinieku 300 darbi ar iespēju izstādes pēdējā dienā tos nosolīt.

Galerijas piedāvāto darbu klāstā ir darbi, kurus var datēt, sākot ar 1600.gadu un beidzot ar pavisam svaigiem šā gada mūsdienu jauno mākslinieku darbiem. Plaši pārstāvēti ir gan izcilākie latviešu glezniecības klasiķi, gan 20.gadsimta otrās puses nozīmīgākie mākslinieki, gan arī vairāki starptautiski pazīstami krievu mākslinieki.

Izstādīti būs arī vairāki grafikas darbi, starp kuriem īpašs retums ir Felicitas Pauļukas 40. gadu tušas zīmējumi, kas tapuši pēc mākslinieka Jura Soikana ierosmes - arī viņa izcilie Neapoles un Parīzes zīmējumi ir piedāvājumā.

Skaitliski visvairāk būs jaunās paaudzes mākslinieku - Rituma Ivanova, Paula Postaža, Ievas Liepiņas, Kristiāna Brektes, Patricijas Brektes, Riharda Delvera, Anša Butnora, kā arī daudzu citu interesantu un perspektīvu mākslinieku darbi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu