"Dirty Deal" jubilejas svinības 1 gads Spīķeros!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pagājis viens gads, kopš kultūras mezgls "Dirty Deal" no Andrejsalas pārcēlies uz Maskavas ielu 12/k2. Gada laikā tikuši organizēti daudzi lieliski pasākumi, padarīti daudzi labi darbi, tāpēc, lai kārtīgi nosvinētu, jubilejas nedēļas nogale tiks "pastiepta garāka".

Jautras svinības "Dirty Deal" kafejnīcā sāksies jau ceturtdien, 30.jūlijā, kad ballīti oldskool/hiphop/glitch hop/ idm ritmos solās nodrošināt DJ Brain& Cliche, Krii un Pukemon.

Piektdienas programma izdevusies patiesi spēcīga, vienā vakarā un uz vienas skatuves labas mūzikas baudītājus priecēs Satellites LV, Mofo un Mona De Bo... un tas vēl nav viss; viesos no Vašingtonas štata Sietlas atbrauks dziesminieks Džeisons Vīblijs (Jason Webley).

Sestdien - power pop’s/italo disko/elektro dejas vadīs Miks un Viesturs, Alise Ģelze un meičas no Igaunijas "Birchess".

Svētdien - mazliet atpūšamies un uzkrājam spēkus. Nedēļas nogali šoreiz noslēgsim pirmdien, kad netīro darījumu kafejnīcā viesosies poļu smagā regeja veterāni Paprika Korps.

Par godu jubilejas nedēļai "Dirty Deal Teatro" prezentēs jaunāko Valtera Sīļa un Edgara Kaufelda kopdarbu, izrādi par tirgus spožumu un postu - "Uz tirgus".

Izrādes: 31.jūlijs, 1.augusts un 2.augusts. 18:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu