Vai krīze skars Pugačovas ikgadējo simpātijas balvu? (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zināms, konkursā "Jaunais vilnis" katru gadu savu balvu pasniedz arī konkursa primadonna Alla Pugačova. Vai šogad tāda maz sagaidāma?

Preses konferencē, kas tika veltīta konkursa "Jaunais vilnis 2009" atklāšanai, no žurnālistu puses izskanēja vairāki jautājumi par krīzes atstāto iespaidu uz paša konkursa norisi un tā organizēšanu. Tāpat neiztika arī bez jautājumiem, kas skar pašu primadonnu - Allu Pugačovu.

Kā preses konferencē atzina komponists, konkursa "Jaunais vilnis 2009" viens no organizētājiem Igors Krutojs, presē izskanējusī informācija, ka primadonna Alla Pugačova pati maksā par viesnīcas apartamentiem, tomēr esot baumas.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

"Ja viņai būtu tas jādara, viņa šeit vispār neierastos," konferencē uz žurnālistu jautājumu, vai Allai Pugačovai pašai bijis jāmaksā par viesnīcu, atbild Igors Krutojs.

Kā jau ziņots, arī pārējie festivāla dalībnieki un viesi šoreiz izvēlējušies citas viesnīcās, jo "Jaunais vilnis" ar "Baltic Beach Hotel" vairs nesadarbojas viesnīcas cenu politikas dēļ.

Jautāts, vai Alla Pugačova arī šogad pasniegs savu simpātiju balvu kādam no konkursantiem, Krutojs dzēlīgi atbildēja: "Viņa taču iztērējusi visu savu naudu viesnīcai! Nezinu. Ja gribēs — tad pasniegs, ja ne — tad ne..."

Pēc divdomīgās komponista atbildes atliek vien minēt, vai primadonna arī šogad no savas kabatas kādam no konkursantiem dāvās naudas balvu 50 000 dolāru vērtībā. Pagājušogad to saņēma dziedātājs no Kirgizstānas Omars.

Pēc pirmās konkursa dienas varēja spriest, ka Allas Pugačovas simpātijas pieder konkursantam no Indonēzijas - Sondoro Sandi.

Šodien "Jaunajā vilnī" — otrā konkursa diena, jaunie mūziķi dziedās savas valsts hitu. Aisha - Jāņa Lūsēna un Guntara Rača kompozīciju "Nakts"/"Noč", kuru senāk dziedājis Zigfrīds Muktupāvels. Pirms konkursantiem uzstāsies žūrijas dalībnieki — Raimonds Pauls, Igors Krutojs, Valērija, Laima Vaikule, Nikolajs Baskovs, Vladimirs Presņakovs, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze u.c.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu