Metālisti «Sanctimony» aprīlī izdos piekto albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprīlī klajā nāks grupas «Sanctimony» piektais dziesmu albums «Unholy Five», kas tiks prezentēts 8. aprīlī klubā «Melnā piektdiena», informē grupas pārstāvji. Pati grupa jaunā dziesmu albuma materiālu raksturo kā rokmūzikas un «death metal» salikumu skaļā un agresīvā izpildījumā.

Ilgi gaidītā albuma tapšana sākās jau 2008. gada nogalē, noslēdzoties albuma «Hell in Stereo» koncertu sērijai Baltijas valstīs un Somijā. Jaunā albuma nosaukums simbolizē grupas «Sanctimony» dalībnieku stabilo piecu cilvēku sastāvu, lai gan ilgajā un grūtajā albuma tapšanas posmā grupa piedzīvoja sastāva maiņu, iekšējas nesaskaņas un pat radošu izsīkumu.

Jaunais albums ierakstīts «Sound Division» studijā, Rīgā. Albumu rakstīja un miksēja skaņu inženieris Sergejs Laļetins, kurš ar grupu sadarbojas jau vairāk nekā desmit gadus.

Pirms grupas jaunā albuma prezentācijas koncerta klubā «Melnā piektdiena» publiku iesildīs grupas «Bloody Heels» un «The Factor».

Publicēts arī pirmais albuma singls «Free Fall».

Albums tiks izdots «Thunderforge Records» paspārnē.

Albuma prezentācijas lielkoncerts notiks 8. aprīlī klubā «Melnā piektdiena» (Brīvības gatve 193c, Rīga). Pirms «Sanctimony» publiku iesildīs grupas «Bloody Heels» un «The Factor». Ieeja pasākumā no plkst. 19. Biļetes uz prezentācijas koncertu varēs iegādāties iepriekšpārdošanā no šodienas, 9. marta vietnē ticketshop.lv. Biļetes maksās, sākot ar 5 eiro. Pasākumam tuvojoties, biļetes kļūs dārgākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu