Liamam veikals. Oasis sāk tūri (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mančestras grupa "Oasis" vakar sāka Lielbritānijas turneju ar koncertu Hītona parkā grupas dzimtajā pilsētā Mančestrā.

Lai gan koncerta norisi traucēja tehniskas problēmas - ģeneratora kļūmes dēļ grupai divas reizes nācās atstāt skatuvi un kopā pauzes ilga 40 minūtes, taču 70 tūkstoši fanu pacietīgi sagaidīja Oasis atgriešanos uz skatuves. Grupa koncertā nospēlēja 23 dziesmas. Oasis dziedātājs Liams Galahers ar "Twitter" starpniecību atvainojies vakardienas koncerta apmeklētājiem par sagādātajām neērtībām.

Koncerta īpašie viesi bija "Twisted Wheel", "Reverend And The Makers" un "Kasabian". Bija paredzēts, ka uzstāsies arī "The Enemy", bet viņu piedalīšanās atcelta, jo dziedātājs Toms Klārks saindējies ar pārtiku. Gaidāms, ka "The Enemy" varēs uzstāties nākamajos divos Oasis koncertos Mančestras Hītona parkā sestdien un svētdien.

Pirms dažām dienām tika atklāts arī dziedātāja Liama Galahera jaunās apģērbu līnijas "Pretty Green" interneta veikals (http://new.prettygreen.com/).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu