Bijušais Oasis ģitārists neko nenožēlo (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušais Mančestras brašuļu "Oasis" ģitārists Pols "Bounheds" Arturss (Paul "Bonehead" Arthurs) nenožēlo, ka pameta grupu tās ziedu laikos.

Viņš uzskata, ka Oasis vajadzēja beigt darbību jau pirms trīspadsmit gadiem, kad grupa bija slavas virsotnē.

Arturss bija Oasis dalībnieks no 1991. līdz 1999. gadam un spēlēja arī abos slavenajos koncertos Nebvortā 1996. gadā, kad Oasis uzstāšanos noskatījās 250 tūkstoši fanu.

"Vienmēr esmu domājis, ka pēc Nebvortas mums vajadzēja izstāties no spēles. Iziešana uz tās skatuves bija neaprakstāma – cilvēku jūra!" atceras Pols Arturss.

Vēlāk darbība grupā ģitāristam vairs nesniedza gandarījumu, jo viņam bija tikko piedzimusi meita, bet Oasis līderi Noels un Liams Galaheri (Liam Gallagher) bija pārņemti ar savām personīgajām problēmām.

"Manai meitai bija divas dienas, bet man jau vajadzēja skriet uz lidmašīnu. Mēs savu naudu jau bijām nopelnījuši. Mums bija lielas mašīnas, mēs īrējām Kristiāna Diora savrupmāju Francijā. Izklausās aizraujoši, bet tā nebūt nebija," savu aiziešanu no Oasis skaidro Pols Arturss.

Grupas pēdējais studijas albums datējams ar 2008. gadu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu