Divas Daugavpils metāla grupas «Melnajā piektdienā» prezentēs albumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo piektdien, 26. februārī Rīgas klubā «Melnā piektdiena» (Brīvības gatve 193c) notiks divu Daugavpils metālmūzikas apvienību «Varang Nord» un «Saintorment» jauno albumu prezentācija, informē klubā.

Viking folk metal stilā muzicējošā grupa «Varang Nord» klausītājiem piedāvās novērtēt savu pēdējo garadarbu «Master of the Forest». Viņu radītā mūzika ir spēcīga, nordiska un tautas mūzikas elementiem piesātināta. Jāpiemin, ka gan ierakstos, gan koncertos grupa izmanto akordeonu, kura īpašniecei ir akadēmiskā muzikālā izglītība. Koncertā grupa prezentēs jaunā albuma materiālu, kā arī izpildīs jau zināmos debijas ieraksta «Fire of the North» hitus.

Savukārt grupa «Saintorment» šajā vakarā klausītājus priecēs ar savu debijas albumu «Well of Sins». Viņu mūzikā dzirdams enerģisks thrash, speed un heavy metal sajaukums. Šī mūzika ies pie sirds grupu Pantera, Kreator un Exodus cienītājiem.

Pasākuma muzikālo noformējumu dažādos Latvijas samuraju grupa Yomi, kas izpilda folk metal un piedāvā savu ieskatu japāņu kultūrā.

Ieeja klubā no plkst. 19.00.

Koncerta sākums plkst. 20.00

Biļešu cena 4 eur.

Biļetes būs nopērkamas koncerta dienā kluba kasē.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu