No piektdienas kinoteātros komēdija ar Raselu Brendu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No piektdienas daudzzāļu kinoteātris "Forum Cinemas" sāk demonstrēt jaunāko režisora Nikolasa Srtolera (Nicholas Stoller) komēdiju "Dabū viņu uz skatuves" ("Get Him to the Greek"), vēsta kinoteātra mājas lapa.

Filmas "Aizmirst Sāru Maršalu" ("Forgetting Sarah Marshall") režisora jaunā komēdija stāsta par kādu britu rokzvaigzni Oldesu Snovu (Aldous Snow), kuru tēlo jaunais popzvaigznes Keitijas Perijas (Katy Perry) līgavainis - britu komiķis Rasels Brends (Russell Brand).

Filmas sižets

Mūzikas ierakstu kompānijas darbiniekam Āronam (Aaron Green), kuru spēlē komiķis Džona Hils (Jonah Hill) tiek uzticēts nogādāt rokzvaigzni Oldesu no Londonas uz ASV, Losandželosu, kur rokerim paredzēts atgriešanās koncerts slavenajā "Greek Theater". Oldess, protams, ir izcils mūziķis un rokenrola leģenda, taču, piedzīvojis sirdi plosošus notikumus mīlas frontē un neveiksmes karjerā, ir kādu laiku izkritis no aprites. Uzzinājis, ka viņa mūža mīlestība - modele un popzvaigzne Džekija Kjū ir Losandželosā, viņš tomēr nolemj doties līdzi Āronam, lai vispirms no jauna iekarotu viņas sirdi un pēc tam mēģinātu vēlreiz atgriezties rokmūzikas Olimpā.

72 stundu laikā Āronam nāksies piedzīvot dažbrīd prātam neaptveramas lietas, lai nogādātu mūziķi sveiku un... zināmā mērā veselu līdz galamērķim, bet beigu beigās viņš dabūs Oldesu uz skatuves!

Oldess Snovs
Oldess Snovs Foto: publicitātes

Filma pirmajā nedēļā Ziemeļamerikas kinoteātru topā debitēja 2.vietā uzreiz aiz jaunās "Šreka" (Shrek Forever After) animācijas filmas.

Kino gaumes katalizators - portāls "Rotten Tomatoes", apkopojot 176 recenzijas, no 100% filmai dod 73% vērtējumu.

Žanrs:  Komēdija

Pirmizrāde:  20. augusts

Kompānija:  "Relativity Media", "Spyglass Entertainment"

Gads:  2010

Filmas garums:  1:34

Režisors:  Nicholas Stoller

Lomās:  Jonah Hill, Rose Byrne, Russell Brand

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu