Rīgā notiks grupas «Dzelzs vilks» jaunā albuma koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā notiks grupas «Dzelzs vilks» jaunā dziesmu albuma «Perfekta rītdiena» koncerts, informēja grupas menedžere Aija Kaukule. Pēc ilgāka klusuma perioda rokmūzikas ierakstu laukā grupa «Dzelzs vilks» izdevusi jaunu albumu «Perfekta rītdiena», kam seko koncertturneja, kuras centrālais koncerts gaidāms šodien Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā.

«Dzelzs vilka» jaunajā albumā «Perfekta rītdiena» iekļautas 11 kompozīcijas, kas ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā «Eli». Albuma ierakstā piedalījušies «Dzelzs vilka» mūziķi Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis. Grupas puišiem pievienojušās arī dziedātājas Anita Intaite un Elizabete Lāce, kā arī dziedātājs Valērijs Cīrulis.

«Perfekta rītdiena» ir 13. grupas studijas albums. «Dzelzs vilka» iepriekšējais studijas veikums «Dzīvnieks pilsētā» nāca klajā 2011.gadā un saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais roka albums.

Koncerttūres laikā «Dzelzs vilkam» paredzēti koncerti arī Vecgulbenē, Liepājā, Valmierā un citviet.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu