Weekend Festival papildina Avicii, Afrojack, Robin Schulz u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jani Kormu/Weekend Festival

Weekend Festival Baltic turpina izziņot šā gada festivāla māksliniekus, kas no 4.augusta līdz 6.augustam uzstāsies skaistajā Pērnavas pludmalē. Organizatori informē, ka savas uzstāšanās festivālā apstiprinājušas tādas superzvaigznes kā Avicii no Zviedrijas, patlaban DJ duets nr. 1 pasaulē – DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, Baltijā īpaši iemīļotais Robin Schulz, kā arī nīderlandiešu deju mūzikas smagsvars Afrojack.

Weekend Festival Baltic Pērnavā norisināsies otro gadu pēc kārtas, un tā apmeklētājus sagaidīs patiesi iespaidīgs mākslinieku saraksts. Tajā šogad iekļauti pasaulē pazīstamie KNIFE PARTY un hitu meistaru SIGMA. Līdzās tādām pēdējo gadu uzlecošajām zvaigznēm kā igauņu SYN COLE un krievijas populārākajam DJ duetam MATISSE & SADKO jau ilglaicīgus deju mūzikas fanus iepriecinās arī leģendārās grupas ATB uzstāšanās.

Uzstāšanos Pērnavā apstiprinājusi arī virkne citu deju mūzikas mākslinieku, tostarp BASSJACKERS, INFECTED MUSHROOM LIVE, TUNGEVAAG & RAABAN, Latvijā īpaši populārā hita «I'm an Albatraoz» īpašnieki ARONCHUPA, DARUDE, JACK PERRY, MR.BELT & WEZOL, DA TWEEKAZ, TIGER LILLY un UMMET OZCAN.

Jau pagājušajā nedēļā Weekend Festival Baltic izziņoja pirmos oficiālos festivāla māksliniekus, kuru vidū bija Swedish House Mafia grupas galvenie dalībnieki, tagad plašākā pasaulē pazīstami kā AXWELL & INGROSSO, iespaidīgo šovu meistars un klubu mūzikas ģēnijs STEVE AOKI, grupas LMFAO līderis REDFOO, jaunais dīdžejs LOST FREQUENCIES no Beļģijas, britu uzlecošā zvaigzne SIGALA, SHOWTEK, EXAMPLE un daudzi citi.

Weekend Festival Baltic ir Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls, kas šā gada 4.-6. augustā norisināsies Pērnavas pludmalē Igaunijā. Triju dienu laikā uz četrām skatuvēm kopā kāps un neaizmirstamus priekšnesumus sniegs ap 80 augsta līmeņa mākslinieku no visas pasaules.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu