«Weekend Festival» izziņo Steve Aoki, Axwell and Ingrosso, Lost Frequencies u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jani Kormu/Weekend Festival

Lielākais elektroniskās mūzikas festivāls Baltijā «Weekend Festival Baltic» šovasar ar vēl nebijušu mākslinieku sastāvu atgriežas Pērnavas pludmalē. Trīs dienas, no 4. līdz 6. augustam, uz skatuves kāps desmitiem pasaulē labāko elektroniskās mūzikas izpildītāju un sniegs klātesošajiem neaizmirstamu šovu.

«Weekend Festival Baltic» plašākai publikai piedāvā pirmos oficiāli apstiprinātos māksliniekus: divi galvenie vīri no elektroniskās deju mūzikas supergrupas «Swedish House Mafia» – Axwell and Ingrosso; pasaules klubu mūzikas zvaigzne, labi zināms ar saviem spēcīgajiem šoviem – Steve Aoki; galvenais LMFAO dīdžejs un reperis– Redfoo; beļģu jaunais un daudzsološais talants – Lost Frequencies un britu uzlecošā zvaigzne Sigala. Mākslinieku sarakstu papildina arī tādas zvaigznes kā Showtek, Deorro, TJR, Will Sparks, Chicane un Example, kurš šogad kāps uz skatuves ar savu grupu.

«Weekend Festival Baltic» otro gadu pēc kārtas piedāvā neaizmirstamu festivāla programmu uz vairākām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Šogad festivāla viesus gaidīs jau 4 skatuves, uz kurām 3 dienu laikā spēlēs vairāk nekā 80 mākslinieki.

Nākamie festivāla mākslinieki tiks paziņoti jau 1. februārī.

Reģistrējies www.weekendbaltic.lv un iegādājies savu biļeti lētāk!

Reģistrācija biļešu iepriekšpārdošanai jau ir sākusies www.weekendbaltic.com. Reģistrācija dos iespēju no 8. līdz 14. februārim iegādāties 3 dienu festivāla biļetes par samazinātu cenu – 89 eiro (parastā cena – 99 eiro). Festivāla biļešu publiskā pārdošana sāksies 15. februārī.

www.weekendbaltic.com

Foto: Jani Kormu/Weekend Festival

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu