«Zvaigžņu karu» turpinājums atlikts par septiņiem mēnešiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zinātniskās fantastikas sāgas «Star Wars» («Zvaigžņu kari») nākamās daļas iznākšana atlikta par septiņiem mēnešiem, trešdien paziņoja kinostudija «Disney». Amerikāņu režisora Raiena Džonsona veidotās astotās daļas jaunais iznākšanas datums ir 2017. gada 15. decembris. Iepriekš bija plānots izlaist filmu 26. maijā.

Pēdējos gados ienesīgākās izrādījušās filmas, kas izlaistas vasarā. Taču filma «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas») baudīja labus finansiālos panākumus par spīti tam, ka iznāca ap Ziemassvētku laiku.

«Star Wars: The Force Awakens» jau kļuvusi par trešo visvairāk pelnošo filmu vēsturē.

«Star Wars» astotās filmas uzņemšana sāksies februārī Londonā.

Šī gada nogalē iznāks sērijai radniecīgā kinolente «Star Wars: Rogue One» ar jauniem varoņiem. Tā neietilps jaunajā «Star Wars» triloģijā.

Studija «Disney» paziņoja, ka «Star Wars» astotās daļas vietā 2017. gada maijā tiks izlaista piedzīvojumu filma «Pirates of the Caribbean 5» («Karību jūras pirāti 5») ar aktieri Džoniju Depu galvenajā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu