Maija Līcīte (Mionia) aicina uz diviem koncertiem Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/bigmamaconcerts

Kuldīdzniece Maija Līcīte ar savu projektu «Mionia» šo gadu sāk ar vairākiem koncertiem, kuros kopā ar ģitāristu Ivaru Pommeru (Svema, Eskimo) tiks spēlētas pēdējo gadu laikā sacerētās dziesmas. Pieklusinātas, sirsnīgas un nedaudz nostalģiskas mūzikas cienītāji tiek aicināti 8. janvārī uz klubu «Omas briljanta istaba» un 9. janvārī uz «I Love You» bāru. Nākamo koncertu datumi tiks izziņoti drīzumā.

Mionia ir mākslinieces Maijas Līcītes sajūtu un priekšstatu par pasauli un ārpasauli koncentrāts mūzikā. Ar pašas piedzīvotiem vai nosapņotiem stāstiem par drosmi, brīvību, visumu, cilvēka dvēseli klausītāji tiek iepazīstināti gan klusinātos solokoncertos, gan piedaloties dažādiem viesmūziķiem un domubiedriem. Kopš 2015. gada septembra aktīvi koncertē ārpus Latvijas, iesildot ukraiņu izcelsmes pianistu, Ļubomiru Meļņiku (Lubomyr Melnyk).

www.facebook.com/events/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu