Ventspilī notiks Vecgada skrējiens

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien Ventspilī notiks ikgadējais Vecgada skrējiens, informēja Ventspils Sporta pārvaldes metodiķis Kārlis Gubāts.

Starts Vecgada skrējienam tiks dots plkst.12 pie olimpiskā centra «Ventspils» basketbola halles ieejas. Dalībnieku pieteikšanās skrējienam notiks basketbola hallē sacensību dienā no plkst.10.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci no viena līdz pieciem kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm trīs kilometri un vīriešiem pieci kilometri.

Katrs dalībnieks par piemiņu saņems sacensību numuru, kā arī diplomu, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Apbalvoti tiks skrējēji, kuri veiks distanci ar laika kontroli, - sešas ātrākās sievietes un seši vīrieši.

Pēc finiša skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un gardumus, kā arī relaksēties basketbola halles pirtī.

Vecgada skrējiena tradīciju Ventspilī pirms vairāk nekā 20 gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi. Kā informēja Gubāts, ar katru gadu skrējiens gūst aizvien lielāku popularitāti, pulcējot ap 300 dalībnieku. Vecgada skrējienā piedalās ne tikai ventspilnieki, bet arī skrējēji no citām Latvijas pilsētām.

Sacensības organizē Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Ventspils Maratona klubu un olimpisko centru «Ventspils».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu