Sestdien tiks noskaidrots, kurš ir Rīgas stila pavēlnieks – Dāvids vai Deniss

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

RīgaTV 24 ēterā sestdien 21:00 norisināsies raidījuma «Rīgas Stila pavēlnieks» 3. sezonas fināls.

Raidījumā «Rīgas stila pavēlnieks» visu sezonu sacentās divi Latvijas modes aprindās pazīstamas personas modes blogeris Deniss Ševeļovs un modes mākslinieks Dāvids.

Foto: publicitātes

Priekšpēdējā raidījumā uzvaru izcīnīja Dāvids, izvirzoties vadībā 7:6. Šajā nedēļā Deniss Ševeļovs medijos izplatījis ziņas, ka aiziet no raidījuma, un nepiedalīsies šova finālā, taču raidījuma producenti paziņojuši, ka Deniss finālā piedalīsies un visus priecēs ar krāšņiem un dažādiem tērpu komplektiem.

Foto: publicitātes

Lai fināla raidījumā skatītājiem būtu vēl interesantāk, raidījumā būs nevis trīs, bet četri raundi. Tēmas pēdējam raidījumā izvēlējušies paši sacensību dalībnieki - divas Deniss, bet divas Dāvids.

Raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» fināls 19. decembrī 21:00.

Abu modes ekspertu cīņu var vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē kanāla studijā Blaumaņa ielā 32. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley». Raidījumu skaties arī play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu